Systemansvarig

Om jobbet

Algoryx har idag ca 30 anställda och har vuxit stadigt de senaste åren. Algoryx utvecklar programvara för realtidssimulering av fysikaliska system och används av industrin över hela världen. Nu planerar vi för en större uppskalning av verksamheten och söker därför en systemansvarig med fokus på att utveckla och underhålla våra mjukvarusystem. Tillsammans med våra utvecklare kommer du att ansvara för byggsystem och infrastruktur i server/molnarkitektur. Välkommen att bli en del av vårt fantastiska utvecklingsteam.


Vad erbjuder vi på Algoryx?

Som anställd på Algoryx får du möjlighet att delta i internationella samarbeten som handlar om allt från att utveckla miljövänligare skogsmaskiner till att bygga baser på månen. Vi är ett deep tech företag i framkant och erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling inom både teknik och mänskliga relationer.

Vår arbetsmiljö är flexibel med möjlighet att kombinera hemarbete med arbete på vårt kontor i Umeå. Vi arbetar systematiskt med kompetensutveckling och har en vänlig och inkluderande arbetsmiljö. Vi anordnar regelbundna sociala aktiviteter som after work och friluftsaktiviteter och arbetar även med digital teambuilding. Vi är anslutna till Tekniktjänsteavtalet, erbjuder utökad semester, en hälsotimme på arbetstid varje vecka samt subventionerat guldkort på IKSU tvärs över gatan.


Om tjänsten och den vi söker

På Algoryx använder vi moderna utvecklingsverktyg och system. I tjänsten ingår att underhålla och ständigt utveckla vår mjuk- och hårdvarumiljö så att företagets verksamhet löper friktionsfritt. Vi tror att du är social och nyfiken på ny teknik och är proaktiv i ansvar- och kvalitetstänk. Du kommer tillsammans med våra utvecklarteam att jobba med release/test system så att våra produkter håller högsta kvalitet. Vi använder system från Google, Amazon och Microsoft. Kanske känner även du till någon av dessa nyckelord? Git, Python, Dev-Ops, Jenkins, Docker, Mattermost, GitLab? Erfarenhet av Continuous Integration (CI) miljöer är meriterande. 

OBS! Vi har behov av både juniora och seniora medarbetare. Vi tror att du har en teknisk bakgrund med några års erfarenhet av att jobba med datorsystem.


Din utveckling i fokus

Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet. Därför jobbar vi aktivt med kompetensutveckling.Vare sig du är junior eller senior är det viktigt för oss att du utvecklas både personligt och professionellt.


Intresserad?


Fackliga kontaktpersoner nås på facket@algoryx.com


Tveka inte att söka då vi tar in intressanta kandidater löpande i processen.


Välkommen med din ansökan!


Om anställningen

Lönetyp: Fast månadslön


GDPR

Algoryx will collect personal information needed to contact the applicants of this position via this form Personal information is stored and processed in accordance with the European Commission General Data Protection Regulation (GDPR).

We only store and process customer information for as long as necessary for the stated purpose. This means that we can retain your personal information for a reasonable period after your most recent interaction with us. Once the information is no longer needed for this, we delete it from our system.

If you would like us to delete your information, or request a record of stored personal information, please send an email to contact@algoryx.com.


För och efternamn